The Vintage Club Water Wall

The Vintage Club Water Wall

This minimalist water feature is situated in a recessed alcove along the breezeway of The Grille restaurant, located at The Vintage Club in Indian Wells, CA. Comprised of three freestanding, but complimentary water walls designed as a unifying composition; this water feature incorporates a mix of white and green granite, as well as machined copper with a bronze patina finish. An inconspicuous linear LED underwater lighting system that highlights the water patterns streaming down to polished black river rock. Contrasting colors, textures, and shapes produce a compelling backdrop for this refined dining space.

 

Type

Three sculptural water walls

Materials

White and green granite, stainless steel, machined copper with bronze patina

Location

Indian Wells, CA

Interior Designer

Wilson Associates

Download Project Sheet